Det begynte med at jeg ble så inspirert av
en nydelig blogg med mange lekre bilder.
Hun hadde så fine bilder av rabarbraen sin,
og spurte etter oppskrifter.
Hun fikk flere forslag,
blant annet denne som jeg bruker her.
Vi har jo også rabarbra i hagen i Trovåg, så terte måtte jeg lage!
Oppskrift:
200 g smør
200 g mel
200 g sukker
Sukker og mel blandes,
smøret hakkes opp
og smuldres i.
Nå hadde ikke jeg så mye rabarbra
men jeg kuttet stilkene opp i smått
og hadde oppi kuttede jordbær også.
2- 3 spiseskjeer sukker
og kanel ble strødd over.
Ha smør/mel/sukker blandingen over
bærblandingen
og strø litt hakka mandler over det igjen.
Stekes ved 200 grader i 30 min.
Nå er kaffen og terta klar.
Vil spise selv!
På en fin soldag passet det
perfekt med kake og is.
Og den forsvant fort!
Lykke til med rabarbra og tertebaking!
Hilsen fra Bente